Adatvédelmi Nyilatkozat / Privacy statement
Adatvédelmi Nyilatkozat
Hatályba lépés: 2018. február 22.

  Kedves Felhasználó!

  Köszöntelek a Roll.World alkalmazás Felhasználói között. Az applikáció gyors,
  hatékony és kreatívan szórakoztató módszert kínál a médiatartalom
  tartalommegosztó platformon keresztüli megosztásra. Készíts egy fényképet,
  használd a szűrőt, szerkessz és oszd meg bátran a közösségi média platformon.

  A személyes adataid biztonságban vannak, annak felhasználását, tárolását,
  kezelését AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (általános
  adatvédelmi rendelet) és az információs önrendelkezési jogról és az
  információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infótörvény”)
  rendelkezéseivel összhangban végezzük.

  A jelen adatkezelési tájékoztató a H-Budapest Kft. („Adatkezelő”) által
  üzemeltetett Roll.World nevű alkalmazás használata, valamint a tájékozódásra
  használható online felületek (http://roll.world) látogatóként vagy regisztrált
  felhasználóként történő használata esetén irányadó adatvédelmi rendelkezéseket
  tartalmazza. Iránymutatást és tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy milyen
  személyes adatokat tartunk nyilván, és azokat miként használjuk fel.
  Megtudhatod, hogyan tudod ellenőrizni ezen adatok pontosságát, és miképp
  kérheted azok törlését a nyilvántartásából. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás,
  és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.
  Ha többet szeretnél megtudni az adatkezeléssel kapcsolatban, az
  Adatvédelmi Szabályzatban megteheted.

  1. Milyen jellegű adatokat gyűjtünk?

    A szolgáltatásunk használata során csak olyan adatokat gyűjtünk, melyeket
    önkéntesen megadsz, beleértve azt is, amikor fiókot regisztrálsz. Csak olyan
    személyes adatokat rögzítünk, amelyek a bejelentkezéshez egyértelműen
    szükségesek, és ehhez egyértelműen hozzá is járulsz. Az adatkezelés minden
    esetben a Te önkéntes, határozott és egyértelmű beleegyezéseddel történik.

    Bejelentkezéskor az alábbi személyes adatokat kell megadnod. Az
    adatkezelésünk jogalapja, mindenkor a Te egyértelmű beleegyezéseddel történik.

        -  facebook fiókkal történő belépés
        -  e-mail cím

    Mindezen túl, kezeljük azokat a tartalmakat is, amelyeket létrehozol vagy
    megosztasz. Idetartoznak azok az információk is, melyeket kifejezetten a
    nyilvánosságnak szánsz, úgy, mint egy fénykép és a hozzá tartozó szöveg is.

    Ezeket a személyes adatokat fokozattan óvjuk, azt 3. illetéktelen személynek
    a belegyezésed nélkül, nem továbbítjuk.

    A fényképek tárolását teljes biztonsággal az Amazon végzi, melyről bővebben
    itt olvashatsz. https://aws.amazon.com/compliance/gdpr-center/

    Különös figyelmet fordítunk a személyes beállításaidra. A bejelentkezést
    követően adatvédelmi beállítások menüpont alatt, beállíthatod, hogy az
    általad feltöltött tartalmat mely személyek és csoportok láthassák. Ily
    módon választható kategóriák a következők: nyilvános, ismerősök, ismerősök,
    kivéve a távolabbi ismerősök, csak a felhasználó, család és egyéb szűkebb
    kategória. A nyereményjátékban való részvétel feltétele a nyilvános
    kategória kiválasztása.

    Az applikáció alkalmazása következtében más egyéb személyes adatot és
    különleges személyes adatot sem kezelünk. Profilalkotást az alkalmazás
    használatával és azzal összefüggésben nem végzünk. A további adatkezelésekhez
    a Facebook szabályzata irányadó!

  2. Hogyan használjuk ezeket az adatokat?

  Nagy erőfeszítéseket teszünk fiókod védelme érdekében, ezért automatizált
  rendszereket, titkosítást és más fejlett technológiai rendszereket alkalmazunk.
  (token és SSL kapcsolat)

  Az Adataid biztonsága érdekében vállaljuk, hogy a szakmában szokásos védelmi
  rendszert alkalmazzuk és gondoskodunk annak rendszeres frissítéséről,
  bővítéséről. Mindezen túl is mindent megteszünk, ami az adott helyzetben
  elvárható annak érdekében, hogy a kezelt Adatokhoz illetéktelenek ne férjenek
  hozzá.

  Az adatok feldolgozását Mi végezzük. Vállaljuk, hogy számodra bármilyen más
  szolgáltatással kapcsolatban, illetve előzetes hozzájárulásoddal küldünk meg
  és minden esetben biztosítjuk az e szolgáltatások megszüntetésének lehetőségét
  (leiratkozás).


  3. Hogyan tudom kezelni, vagy törölni a rám vonatkozó adatokat?

    Az általad megosztott tartalmakat a Facebook alkalmazáson belül tudod kezelni.
    Az adatokat a termékek és szolgáltatások nyújtásához szükséges ideig tároljuk.
    A fiókhoz társított adatokat a fiók törléséig őrizzük meg.  A Facebook
    fiókodban a roll.world applikációt bármikor törölheted, az alkalmazást
    bármikor eltávolíthatod a telefonodról.

    Ezen kívül kérheted a rád vonatkozó adataid megismerését, törlését,
    pontosítását, illetve bizonyos adatműveletek vonatkozásában tiltakozhatsz az
    adatkezelés ellen.

  4. Hogyan tudsz hozzánk fordulni a kérelmekkel?

    Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan működik az Adatvédelem az
    Applikációban, kérjük, nézd meg az Adatvédelmi Szabályzatunkat.

    Ha az adataid kezelésével kapcsolatban bármilyen kérdésed van, fordulj
    hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőség egyikén:

        info@roll.world

        H-Budapest Kft.,
        1112 Budapest, Neszmélyi köz 3

        Ha nem értesz egyet az adatkezeléssel kapcsolatban, vagy bármilyen
        jogtalanságot tapasztalsz, kérdéseiddel a Nemzeti Adatvédelmi és
        Információszabadság Hatósághoz fordulhat. (1125 Budapest, Szilágyi
        Erzsébet fasor 22/c, telefon: 36 1 391 1400, e-mail:
        ugyfelszolgalat@naih.hu). Az eljárás ingyenes.

  5. Hogyan reagálunk a megkeresésekre?

    Kérelmed benyújtásától számított 15 napon belül írásban tájékoztatást adunk
    a kezelt adatairól, vagy az általad igényelt törlésről, módosításról,
    pontosításról.
        
Privacy statement
Coming into operative: 22nd February 2018

  Dear User,

  Welcome to the users of Roll! The application offers a fast, effective and
  entertaining way for sharing content through a platform made especially for
  this purpose. Take a photo, use a filter, edit then share directly on one of
  the social media sites.

  Your personal data is in safe hands, as the use, storage and handling is done
  as the 2016/79 REGULATION OF THE EUROPIAN PARLIAMENT AND COUNCIL (EU – general
  data protection regulation) and as the CXII. law of the 2011 year about
  informational self-determination rights and the freedom of information act
  demand.

  It contains the usage of the Roll application run under the present data
  handling informant which is H-Budapest Kft. („Data handler”) also the usage of
  all the online websites that can be used for information gathering purposes
  either as a guest or as a registered user. It gives information and directions
  in terms of what type of personal data we store and what way we are utilizing
  them. You can learn here how you can check up on the accuracy of the data and
  how you can issue deleting data from our database. The data collection,
  processing and usage are in accordance with the legislative provisions. If you
  wish to learn more about our data handling, you can read it our Privacy Policy.

  1. What type of data are we collecting?
    While using our services we collect data only that you self-willingly
    úpermitted yourself including those cases when you are registering for an
    account. The only personal data we are recording are those which are
    necessary for signing into your account and that you squarely permitted.
    Data handling will always occur only after your permission.

    During signing in you have to give the following personal data. The claim of
    our data handling will always happen with your clear permission.

      -with (facebook) account anonym
      - or e-mail address

    In addition, we handle those contents which you create or share. This
    includes the information you directly share for the public such as photos
    and comments regarding to that picture.

    These personal datas are especially guarded, we won’t forward it to any
    unauthorized third party without your clear permission.

    Picture date storage based on the protocoll of Amazon, see more details:
    https://aws.amazon.com/compliance/gdpr-center/

    We pay exceptional attention to your personal settings. After signing in,
    you can choose which parties or personel can see the content you upload
    under the Privacy Settings. The categories which you can choose from this
    way are the following: public, friends only, closest friends only, user only,
    family, and other categories narrowed down.

    During your use of the application we will never handle any other personal
    data or any particular personal data either. We won’t do any profiling
    during usage or connected activities.

  2. How do we use these data?

    We are taking huge efforts protection your account, we are using trustworthy
    auromated systems, classification, and other developed technological systems.

    For the sake of the security of your data we undertake that we will use the
    regular protection systems and that we will keep it updated at all times.
    Furthermore, we will do everything so no unauthorized personel can access
    the data we handle.

    We do the data processing ourselves, releated to Facebook protocoll.

  3. How can I handle or delete the data about me?

    You can handle any content you have shared through the Facebook application.
    We store the data only for the necessary amount of time to highlight our
    products and services. You can delete your roll.world applciation enter to
    Facebook account any time, and you can also remove the application from your
    smart phone any time. If you delete the roll.world application their
    regulations will be directive.

    In addition, you can ask for a summary, deletion, update, identification of
    your data also you can protest against data handling in cases of some data
    operations.

  4. How can you turn to us with requests?

    If you wish to learn more about our Privacy settings in the Application, we
    ask you to take a look at our Privacy Policy.

    If you have any questions regarding data handling you can get in touch with
    us on one of the following availabilities.

          info@roll.world

          H-Budapest Kft.
          3 Neszmélyi köz
          Budapest
          1112
          Hungary

    If you disagree with our data handling or you experience any illegitimacy,
    you can turn to the Hungarian National Authority for Data Protection and
    Freedom of Information.

          Phone: +36 1 391 1400
          e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
          22/c Szilágyi Erzsébet fasor
          Budapest
          1125
          Hungary

  5. How will we respond to your request?

    We will give you infiormation about your data that we handle, or the
    deletion, update, identification in 15 days after your request.